VIF Damerne har været i kamp igen. Klik her for mere info

image
09. maj 2021 kl. 21:39

Videbæk IF - Snejbjerg 1-4

Dame Senior var i kamp torsdag på hjemmebane mod Snejbjerg. Vi var ramt af en del afbud, så reelt havde vi kun 1 udskifter til kampen. Det sad måske lidt i os, at vi vidste, at vi skulle kunne holde en hel kamp uden at skifte for meget, for i første halvleg kom vi ikke helt op i det gear, som vi kan, og derfor kom vi også til at løbe efter pigerne fra Snejbjerg. Vi begyndte sådan set rigtig godt, men efter 5 minutter overtog Snejbjerg initiativet i kampen, og de slap ikke grebet i resten af første halvleg. Det resulterede i en 4-0 føring til Snejbjerg ved pausen. Som om det ikke var slemt nok, så løb vi også ind i en skade, og derfor var vores muligheder for udskiftninger meget begrænsede i 2. halvleg.

Med så meget modstand, så kunne man godt frygte lidt for resten af kampen. Men, her må vi bare sige, at Videbæk pigerne endnu engang viste, at de har hjerte og vilje. Vi kæmpede alt hvad vi kunne, og bortset fra 10 minutter, hvor der blev lidt for lang afstand mellem vores kæder, så gav vi ikke meget væk. Vi havde nogle rigtig fine opspil, hvor vi med lidt mere held og lidt flere kræfter godt kunne have lavet et mål. Forløsningen kom efter 89 minutter, hvor Mathilde Nilsson sled sig fri, og udplacerede Snejbjergs målmand med et rigtig flot skud. Ja, vi tabte kampen, men vi vandt altså 2. halvleg på trods af, at vi spillede uden mulighed for at skifte ud, og Line spillede 60 minutter på trods af, at hun havde ligget syg hele dagen. Stor ros til pigerne for at blive ved med at arbejde stenhårdt hele kampen, og også for at turde at spille på trods af stillingen ved halvleg. Hvor er det fedt at stå og se på sådan en indstilling. Vi bliver ved med at jagte en sejr, og på tirsdag får vi endnu en mulighed når puljens nummer 2, Nr. Nebel kommer på besøg i Videbæk klokken 19.00.